Onderhoudscontracten

Van Geijn Automatisering biedt de mogelijkheid om voor uw gehele automatisering een onderhoudscontract af te sluiten. De flexibiliteit die wij uw onderneming, in zowel de contractvorm als in de automatisering bieden, zal u zeker aanspreken.

De ervaring leert dat bij onderhoudscontracten, in welke vorm dan ook, de kosten niet altijd in relatie staan tot de diensten die door de dienstverlener aangeboden worden. Dit geldt met name voor kleine tot middelgrote organisaties. Iedere organisatie wil graag zelf bepalen wat er wel en niet in een onderhoudscontract wordt opgenomen. Wij bieden u een zeer flexibel contract aan, zodat u zelf kunt bepalen wat u wel en niet wilt onderbrengen in de onderhoudsovereenkomst. Op deze manier heeft u dus de mogelijkheid om de samenstelling van het onderhoudscontract zelf te bepalen. Op basis van deze keuze wordt een prijsopgave opgesteld.

Aan de hand van dit zeer zorgvuldig samengesteld onderhoudscontract kunnen we u als klant passend onderhoud bieden. Het contract zal vorm gegeven worden in goed overleg en wordt dusdanig aangepast aan de specifieke situatie, omdat elke organisatie uniek is. Wij denken met u mee over alle IT gerelateerde onderwerpen binnen uw bedrijf die onderhoud én controle behoeven.

Vast bedrag per maand
U betaalt het overeengekomen vaste bedrag per maand. Wij zorgen dan op gezette tijden voor controle, onderhoud, updates en eventuele vervanging van uw IT infrastructuur. Hierdoor verzekert u zich van uitstekende service en onderhoud aan uw automatisering waarin u dit wilt. Hetgeen stelt u in staat om zorgeloos alle aandacht te richten op uw bedrijf, zonder onvoorziene kosten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.