Beheer

Netwerkbeheer

Binnen uw organisatie is het netwerk niet meer weg te denken. Bedrijven kunnen er niet meer omheen. Misschien is uw netwerk wel het hart van uw organisatie. Dat merkt u alleen op het moment dat er zich een storing voordoet. Hoelang bent u, of uw medewerkers productief zonder e-mail of bijvoorbeeld internet? Wie of wat voor machines liggen stil als de server hapert? Wat is het gevolg als u een dag lang geen informatie kunt delen? Een betrouwbaar netwerk is een voorwaarde voor uw organisatie. En daarom besteden steeds meer organisaties hun netwerkbeheer uit aan echte specialisten.

Uw netwerk wordt door ons continu gemonitord en onderhouden als dit nodig is. Bij vragen of incidenten is onze telefonische helpdesk een centraal aanspreekpunt. Wij kunnen de desbetreffende computer of server op afstand overnemen of direct langskomen om de problemen te verhelpen.

Beheer gaat niet alleen over een betrouwbare infrastructuur. Het gaat niet alleen over beveiligde verbindingen. Als er ergens interessante mogelijkheden zijn om uw bedrijfsvoering te optimaliseren, is het wel op het gebied van netwerkbeheer. Van het aansluiten van backup mogelijkheden via bijvoorbeeld het internet tot het draadloos werken op een tablet of pc vanuit een flexplek. Advies of oplossingen die alles te maken hebben met uw doelstellingen. Of uw organisatie nu groeit, krimpt, flexibeler wordt of alleen kosten wilt besparen. We denken graag met u mee!

Systeembeheer

Natuurlijk is het voor u van groot belang dat de computers, laptop en tablets up-to-date blijven en dat bijvoorbeeld de virusscanner dagelijks wordt bijgewerkt. Maar minstens net zo belangrijk is de beschikbaarheid én functionaliteit van uw computers en werkplekken. Uw systemen kunnen op verschillende manieren worden beheerd. U kiest hoe wij beheren.

Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er periodiek een professional van ons bij u komt om de computers, laptops of tablets na te kijken. Maar wij kunnen dit ook élke dag voor u doen, zonder dat u er erg in hebt. Hierdoor kunnen wij u direct kunnen informeren als er iets niet goed gaat op welke manier dan ook. Van de harddisk in uw server/ werkplek tot het installeren van updates voor de veiligheid van uw netwerk of backups. Dit kan allemaal op afstand worden verzorg.

Bij het beheer van systemen kijken we overigens veel verder dan alleen maar naar de updates van Windows. Zo controleren wij voor u of de harddisks niet ineens snel vol raken of zich mutabel functioneren, er voldoende geheugen beschikbaar is in de server, de processor normaal functioneert en of backups goed lopen en slagen. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om alles wat met uw automatisering te maken heeft.