Multisponsor

Over van Geijn Automatisering

Wij doen al jarenlang al onze computerzaken bij Van Geijn Automatisering. Omdat wij in ons vaak enorm veel te maken hebben met klantbestanden moet alles optimaal werken. Van Geijn heeft ons vaker met goede adviezen geholpen waardoor we alle bestanden kunnen opslaan zonder dat dit de snelheid van de PC’s aantast. Dankzij Van Geijn wordt van alle PC’s dagelijks een back up gemaakt welke overzichtelijk wordt opgeslagen zodat we nooit bestanden kwijtraken.

Op advies van dhr. van Geijn hebben wij inmiddels ook een camerasysteem laten aanleggen welke zowel dag als nacht haarscherp kunnen opnemen. Alle camerabeelden worden opgeslagen en dhr. Helmig heeft bij ons een APP geïnstalleerd waardoor we 24/7 op onze mobiele telefoons  ook van afstand mee kunnen kijken.

Het extra stuk service en de laagdrempelige no-nonsense benadering van Van Geijn Automatisering heeft geresulteerd dat ze onze vaste ICT partner zijn geworden.

Over ons

Multisponsor is een reclame en belettering bedrijf met haar oorsprong in Spankeren maar sinds kort is verhuisd naar Velp. Wij produceren in eigen huis o.a. auto-, raam- en gevelbelettering, stickers, reclameborden, bedrijfskleding etc. Wij onderscheiden ons door heldere communicatie, scherpe prijzen en kwaliteit.

Bezoek onze website