Retail Benefits

Over van Geijn Automatisering

Als sinds de start van Retail Benefits hebben wij direct zaken gedaan met onze belangijke partner van Geijn Automatisering gevestigd in Dieren. Al zeker 7 jaar leveren wij aan van Geijn Automatisering onze inktcartridges en computer supplies. In de standaard meter inktcartridges die wij bij van Geijn in de winkel mogen bijhouden vind u cartridges van alle merken en soorten. Dit houd in dat voor uw HP, Canon, Epson, Lexmark of Brother compatible cartridges altijd terecht kunt bij de winkel in Dieren. Daarnaast hebben heeft van van Geijn een meter NGS producten, waarbij er een presentatie van de nieuwe innovatieve producten van NGS. Het gaat hierbij om de nieuwste headsets, muizen, notebookadapters, speakers, selfie sticks en andere bluetooth apparaten.

Wij werken als bedrijf al jaren tevreden met van Geijn Automatisering omdat het bedrijf professioneel handelt, duidelijk communiceert en er altijd een gezellige werksfeer op toehoudt.

Wij hopen nog jaren op deze leuke werkwijze met van Geijn Automatisering te mogen werken.

 

Over ons

Retail Benefits is importeur van compatible inktcartridges, computer supplies en hardware.. Al enkele jaren leveren wij onze producten aan de Retail in Nederland en België. Wij leveren een totaalassortiment van veel verkochte compatible cartridges en toners voor de scherpste prijzen. Onze NGS computer supplies heeft een innovatieve uitstraling en is goed van kwaliteit. Het assortiment van NGS technology bestaat uit draadloze muisen, muizenbedraad , tablethoezen, powerpumps, selfiesticks en vele andere technische producten die in 2015 niet meer weg te denken zijn in de winkels of webshops. Via www.NGS.eu kunt u meer informatie vinden.

Retail Benefits heeft meerdere vertegenwoordigers op de weg die via goed klantcontact de verkoop van en in de winkels up-to-date houd. Onze klanten kunnen via onze vertegenwoordigers bestellen, informatie inwinnen en RMA klachten afhandelen. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook een helpdesk die elke werkdag van 9.00 tm 17.00 open is. Via 0182-300019 en info@retailbenefits.nl kun u ons altijd bereiken.

Binnenkort komt er een nieuwe webshop bij die voor onze klanten gemakkelijk te gebruiken is om te bestellen en informatie in te winnen. www.retailbenefits.nl