Gratis ICT Scan

Binnen veel organisaties zijn geen gerichte IT doeleinden. De IT op een slimme manier inrichten is kostenbesparend en zullen uitvallen of calamiteiten doen voorkomen. Wij bestuderen uw IT omgeving en nemen alle elementen hierin mee, zodat we een heldere audit hebben van de automatisering binnen uw organisatie. Hierdoor wordt het advies op maat en doelgericht.

Los van hoe uw automatisering op dit moment is georganiseerd, maken wij een opsomming van wat voor uw organisatie belangrijk of kostenbesparend kan zijn. Wat is noodzakelijk om aan te passen of te vervangen? Hierbij denken wij aan bijvoorbeeld de volgende punten;

✓Algemene netwerk
✓Server
✓Computer, laptop of tablet
✓Hardware
✓Software
✓Beveiliging (hard- en software-matig)
✓Backup
✓WiFi
✓Telefoonmogelijkheden
✓NAS (Network Attached Storage)
✓Printers
✓Camerabeveiliging

Binnen veel organisaties wordt IT er bij gedaan of onderschat, wordt er vaak gewerkt met verouderde soft- en of hardware en laat de beveiliging nogal te wensen over. Meestal wordt men hiervan op de hoogte gebracht als dit te laat is. In onze gratis ICT scan nemen we alle mogelijke verbeterpunten in de huidige situatie mee en wordt op basis hiervan een advies opgesteld.

Alle punten vatten wij samen in een totaal IT verbeterplan. Door dit rapport heeft u direct inzicht op hoeveel u bijvoorbeeld jaarlijks kan gaan besparen of welke zwakke punten een gevaar kunnen zijn voor uw organisatie of werkprocessen. Wij komen dit rapport graag bij u presenteren en geven u gericht advies op maat. Hierin wordt duidelijk hoe de verbeterpunten worden toegepast binnen uw organisatie en waarom wij hiervoor gekozen hebben. Wist u dat er jaarlijks honderden euro’s bespaard kunnen worden op alleen een printer?

Bent u geïnteresseerd in onze gratis ICT scan? Neem dan gerust contact met ons op.